top of page

REQUIEM

Norges Musikkhøgskole

Lindemansalen

13. desember 2022 kl 18:00

Velkommen til konsert

Denne masterkonserten speiler en pågående prosess hvor jeg forsøker å finne meg selv som kunstner. Målet er å finne motstand i både kunsten og i meg selv for å kunne videreutvikle arbeidet mitt innenfor tverrkunstnerisk skaping. Samtidig vil jeg finne nye metoder, vinklinger og tankesett som kan berike både meg selv og samfunnet. Og selv om at det er helt forjævlig kleint å lese det jeg akkurat har skrevet, så mener jeg hvert eneste ord.

 

I dette prosjektet ønsker jeg å bruke et spesifikt kulturhistorisk og rikt rammeverk for å kunne bruke de tunge assosiasjonene som er knyttet til formen. Jeg håper at rammene kan hjelpe til med å uttrykke noe universelt og nært i oss mennesker.

Velkommen til en halvaftens masterkonsertcollage om tradisjoner, samfunnet og livet. Du vil få presentert et lappeteppe av alt fra Nono til Dada, video, stepp, kunst, musikk og ikke minst Åge.

 

Men ingenting du har hørt før.

 

Introitus

Kunstutstilling - Ingrid

Kyrie eleisson

Rekomposisjon av Luigi Nono - Kathrine og Eirik

Graduale

Improvisasjon - Elever fra Musikk på Majorstua

Tractus

Verk for tape - Knut

Dies irae

Verk for metall og stepp - Janne

Tuba mirum

Rekomposisjon av Maurice Kagel - Solo

Sanctus

Stykke for ensemble - Anna, Eirik, Hannah, Kathrine, Nora og Nora, 

(M)agnus dei

Videoverk - Signe

Communion

Performance art rock - KAARE WILDKOCH

Lux aeterna luceat eis, Domine

Avslutning

 

Tusen takk til alle som har vært med på den kunstneriske reisen som dette har vært. Jeg skriver denne takketeksten klokka 04:12 nå tidligere i dag/natt, og jeg vet ikke helt hvordan setningsoppbygging funker lenger, men et vell av følelser treffer meg når jeg tenker på det. 

Takk til alle som har stått på scenen i direkte eller overført betydning. Mer om dem kan du lese om hvis du trykker på lenkene over. Jeg ville også sjekka ut (og opp hvis de er single?) alle sammen på diverse plattformer. Det er bare å sende melding om hjelp til å lete.   

Takk til Harald for bæring og rigging, til Dagfinn for steking, Håvard for mailing, Lars for teknikk, Marius på lys og Ståle på lyd. Spesielt takk til Christopher som er en fornøyelse å bli produsert av. 

 

Takk til Ingrid som er en bauta i livet.

 

Takk til lærere Øystein og Frode som har prøvd så hardt de kan for å få pressa inn lærdom i et uvillig sinn.

 

Og så må jeg takke Torbjörn. Fordi dette hadde ikke vært noe av uten han. 

bottom of page